Een zee van rust aan de zuid-oostelijke Spaanse kust

Op de website van Villamazarron vindt u informatie betreffende onze vakantiewoningen en strandwoning aan de Costa Calida in de provincie Murcia, Spanje. Deze zijn het gehele jaar door te huur.

De vakantiewoningen zijn gelegen in een bergachtige omgeving met prachtige uitzichten. Zij bevinden zich dicht bij de kust, waardoor u zich direct thuis zult voelen in één van onze prachtige locaties.

Vijf vakantiewoningen van Villamazarron bevinden zich op het prachtige 5-sterren resort “Mazarron Country Club” in Mazarron. De strandwoning ligt hier dichtbij, op het strand van het dorpje Puntas de Calnegre.

Wij bieden u vier typen vakantiewoningen die zowel apart als in combinatie te huur worden aangeboden. Op de site van Villamazarron vindt u al hetgeen wat u wilt weten over onze vakantiewoningen en strandwoning en de verhuur daarvan.

Ook kunt u op Villamazarron vinden wat er in de omgeving van de vakantiewoningen te doen is zoals, aanvullende informatie over de streek Murcia, culturele activiteiten, golfbanen en nog veel meer.

Laat u verrassen door de mogelijkheden van Villamazarron, de woningen op het strand en het resort, de provincie Murcia en in het bijzonder de Spaanse ongerepte cultuur aldaar

Willem en José Hopman.

Licentie Nummer: VV.MU.433

Sinds enige tijd heeft Villamazarron een officiële licentie van de provincie Murcia ontvangen.

Dit om haar woningen te verhuren met als doel, u als vakantieganger/gast van Villamazarron een legale luxe vakantie te bieden. Een vakantie die qua woonruimte, inboedel en omgeving voldoet aan de strenge normen van de afdeling “TURISMO” van de provincie Murcia.

Wij zijn trots beloond te zijn voor de hoge normen die wij nastreven aan alles in en om onze villa’s. Dit zal resulteren in uw zorgeloze vakantie in één van de woningen van Villamazarron.

Welkom !!

 • Natuur

  Wij merken dat iedereen denkt aan zon……….zee en strand, wanneer men boekt bij Villamazarron. Wanneer u gast ben

 • Overwinteren

  Vraag naar onze speciale overwintertarieven! Wel een eens een winter meegemaakt met bijna elke dag zon ? Kom en erva

 • Luxe

  Wanneer u boekt bij Villamazarron bent u gegarandeerd van betrouwbare “luxe” begeleiding. Van boeking tot thuiskomst

 • Strand

  De zuidelijke Costa Cálida is een klein paradijs met milde temperaturen. Door het bergachtige achterland wordt dit gebi