Overwinteren

Vraag naar onze speciale overwintertarieven!

Wel een eens een winter meegemaakt met bijna elke dag zon ?
Kom en ervaar de gastvrijheid van Villamazarron.

Overwinteren aan de Costa Calida heeft echt heel veel voordelen ;

  • Het zonrijkste klimaat in de winter van Zuid-Europa.
  • De gezondste lucht van Zuid-Europa is aangetoond in deze regio van de Costa Calida.
  • Het goedkope leven aan de Costa Calida ; overwinteren is veel goedkoper dan u zou verwachten.
  • De vriendelijke en behulpzame mensen aan de Costa Calida.
  • Prima gezondheidszorg in de buurt.
  • Uw gastvrouw op het resort is Maria. Maria spreekt alle talen (zelfs wat woorden Nederlands) Zij ontvangt u, zwaait u uit bij vertrek en is in de tussentijd altijd beschikbaar wanneer u een probleem heeft wat opgelost dient te worden.
  • Alle recreatie die u maar wenst is in deze streek te vinden ; prachtige natuur, cultuur, sportfaciliteiten in de ruimste zin van het woord, een prima keuken, fantastische winkels, kortom teveel om op te noemen. Voor u het weet is de “winter” weer voorbij en keert u gebruind naar Noord-Europa terug, waar dan het voorjaar weer begint. Tijdens uw verblijf toch even “trek” in sneeuw ; de “Sierra Nevada” is met de auto prima te berijden.
  • Dit alles voor prijs waar u versteld van zult staan. Ten opzichte van de kwaliteit die wij bieden. Vraag ons een passende offerte en wees onze gast. Vanaf november tot maart bieden wij scherpe prijzen aan.

Villamazarron is flexibel ; uw prijs hangt af van het aantal personen en de tijdsduur die u wenst te boeken. HOE LANGER U KOMT, HOE GOEDKOPER wij u een aanbieding kunnen doen. Bij Villamazarron kunt u huren inclusief alle kosten ( u weet waar u aan toe bent), of exclusief alle kosten (gas, licht en water worden dan berekend naar uw werkelijke gebruik). Zoals u het wenst.

Wij hopen u als onze gast te mogen ontvangen. Met keuze uit 6 woningen is er altijd de passende woning voor u bij. De laatste jaren heeft ons geleerd dat velen tevreden gasten u voor zijn gegaan. En……… wilt u niet overwinteren op het resort ; kijk naar Casa Anavicente OP het strand in een puur Spaans dorpje. Spaanser kan het niet !!!

Van harte welkom bij Villamazarron.